Functional Training

Oké, je wil nog sneller lopen of fietsen, maar hoe pak je dat aan? Met functional training natuurlijk! Dat is immers de snelste manier om je coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid te verbeteren.


Functional training is geboren uit de opvatting dat je training meer zou moeten aansluiten op alledaagse en sportspecifieke activiteiten.


Dus geen complexe en technisch moeilijke bewegingen (die heb je niet nodig om je kinderen op te tillen of de Antwerp 10 Miles te lopen), en ook geen exotische oefeningen met zandzakken, TRX, Kettlebells en ander speelgoed.


Wat dan wel? Gewoon bewegen in alle richtingen, met je eigen lichaamsgewicht en eventueel een setje halters.


Alle trainingsplannen zijn op maat gemaakt, gevarieerd, uitdagend, én afgestemd op jouw doelen, woon- en leefsituatie, sportverleden,... Zo bereik je nog sneller jouw doelstelling(en), en blijft er meer tijd over voor je gezin, hobby's, vriendinnen,...


Klinkt dat goed? Wat begint met een gratis en vrijblijvende proefsessie resulteert misschien wel in je eerste 5 kilometer, een paar kilootjes minder, meer energie, minder lage rugpijn,...

Een wekelijkse leuke workout waarbij ik nadien steeds voldoening heb, en aan mijn lichaam voel dat het heeft moeten 'werken'.

 

Céline, Temse

Trainen met Marc is in een ontspannen, gemoedelijke sfeer je grenzen leren kennen én verleggen. Ik kijk altijd uit naar de volgende sessie!

 

Ine, Steendorp

Wil je net als Céline en Ine voelen hoe efficiënt functional training is?


Vul hieronder je gegevens is, dan contacteer ik je zo snel mogelijk om zo'n gratis en vrijblijvende proefsessie in te plannen.

 
 
 
 
 
 

Je kan me ook een bericht sturen via...

MARC VERWILGHEN


Beweegadvies en trainingsbegeleiding voor vrouwen

die 365 dagen per jaar in vorm willen zijn.


Smesstraat 81 - 9140 TEMSE

Mob. +32 (0)486 93 92 33 - in2sports@telenet.be - BE0863384627