Online Fitness Challenge


Je weet niet zeker of online trainen

wel iets voor jou is?


Laat je overtuigen door de

Online Fitness Challenge!


Ik sprak laatst met Anni, die normaal elke woensdagvoormiddag +55 Fit & Fun doet. Iets wat door corona  natuurlijk niet kon.


Anni vertelde me dat ze tijdens de eerste weken van de lockdown thuis regelmatig oefenigen deed, maar dat ze daar weer mee gestopt was omdat ze geen leidraad had. Ze wist niet goed wat ze moest doen, en of wat ze deed wel juist was. Jammer, want Anni is altijd zo gemotiveerd...


Nu heeft Anni pas sinds de allerlaatste dag voor de lockdown een internetverbinding, en dus was ze niet op de hoogte van mijn Quarantrainingsplan of deze Online Fitness Challenge.


De spiksplinternieuwe Online Fitness Challenge is het vervolg op de Quarantrainingsplannen die mensen tijdens de lockdown elke maandagochtend gratis konden downloaden, en het programma bestaat uit 20 workouts verdeeld over 28 dagen. 


Je traint waar en wanneer je wil, alle workouts zijn korter dan 20 minuten, je hebt geen extra materiaal nodig (op een muur, een stoel en eventueel een fitnessmatje na), en natuurlijk krijg je onbeperkt begeleiding en ondersteuning. Ik kan je online zelfs beter begeleiden dan ik face to face zou kunnen, gewoon omdat online training meer mogelijkheden biedt.


De oefeningen van de Online Fitness Challenge zijn niet supermoeilijk, en daarom is het programma geschikt voor iedereen. Ook voor beginners of mensen als Anni.


De Online Fitness Challenge is dus gloednieuw, en omdat ik met jouw feedback het programma verder ga finetunen krijg je 60 procent korting, en betaal je maar € 29,98 voor het volledige programma.


Anni is alvast erg geïnteresseerd, en ik doe sowieso een vreugdedansje als jij ook meedoet!
Wil je eerst nog wat meer weten over de Online Fitness Challenge?


Ik kan er urenlang over vertellen, dus vraag maar raak!

 
 
 
 
 


IN 2 SPORTS


'Personal en small group training voor vrouwen die zich 365 dagen per jaar fantastisch willen voelen, en er ook zo willen uitzien'