+55 Fit & Fun


Beginnende ouderdomskwaaltjes?


Bewegen helpt tegen overgewicht,

diabetes, hoge bloeddruk,

osteoporose, hartziekten,...


Je bent al een tijdje gestopt met werken, of je werkt minder dan vroeger. Die extra vrije tijd gebruik je om nog meer te genieten van het leven: je doet vaker een terrasje en je gaat elke week uit eten. Maar je beweegt minder, en je kleding begint stilaan wat strakker te zitten.


Bij je laatste bezoekje aan de huisarts zei die terloops dat wat meer bewegen wellicht niet overstandig is. Want hoewel je wandelt, fietst en af en toe eens danst voel je toch dat je minder soepel wordt, en in overgewicht, suikerziekte, hoge bloeddruk, botontkalking, rugklachten en hart- en vaatziekten heb je sowieso geen zin.


Vijfenvijftigplussers die regelmatig bewegen en actief zijn kunnen een betere conditie hebben dan dertigers die nauwelijks bewegen, en precies daarom is er +55 Fit & FunAls je regelmatig meedoet voel je je lichamelijk én mentaal fitter, en omdat +55 Fit & Fun een groepsles is combineer je de lichamelijke voordelen met het vergroten of onderhouden van je sociale contacten.


Buiten de schoolvakanties is er elke woensdagvoormiddag +55 Fit & Fun in sporthal Temsica (in de gasthuisstraat in Temse). Een eerste groep start om 9 uur, een tweede om kwart na tien (10 uur 15).


Als je hieronder je naam en mailadres invult stuur ik je graag een uitnodiging voor je eerste sessie, maar je mag natuurlijk ook gewoon langskomen op woensdagvoormiddag.


 
 
 
 
 
 

“Al enkele jaren kijk ik elke week uit naar dat ene uurtje +55 Fit & Fun. Dankzij Marc bewegen we in de hoop zo lang mogelijk fit en jong te blijven." Bea"Iedereen volgt op eigen tempo, en wordt door Marc met deskundige hulp en raad bijgestaan. Deze workout vind ik een echte aanrader." LiefIN 2 SPORTS


'Personal en small group training voor vrouwen die zich 365 dagen per jaar fantastisch willen voelen, en er ook zo willen uitzien'