+55 Fit & Fun

+55 Fit & Fun


'Niets moet, alles mag'


55+'ers die regelmatig bewegen hebben een betere conditie, en voelen zich lichamelijk én mentaal fitter.


Je conditie bestaat uit 5 basisvaardigheden: uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid, kracht en snelheid, en +55 Fit & Fun optimaliseert al die vaardigheden.


Dat doen we in groepsverband, en zo combineer je de lichamelijke voordelen met het vergroten of onderhouden van je sociale contacten.


De workout is geschikt voor alle 55+'ers, en zowel mannen als vrouwen zijn welkom.


Je mag best uit vorm zijn of ergens een pijntje (een stijve schouder, een zere knie, lage rugpijn,...) hebben, want als iets niet lukt zijn er nog duizend en één andere dingen die je kan doen. En niets moet, alles mag. Dus...


Wat vinden mensen van +55 Fit & Fun? Ik vroeg het aan Bea en Lief...


Bea (uit Sint-Niklaas): 'Al enkele jaren kijk ik elke week uit naar dat ene uurtje +55 Fit & Fun. Dankzij Marc bewegen we in de hoop zo lang mogelijk fit en jong te blijven'.


Lief (uit Tielrode): 'Iedereen volgt op eigen tempo, en wordt door Marc met deskundige hulp en raad bijgestaan. Deze workout vind ik een echte aanrader'.


Buiten de schoolvakanties is er elke woensdagvoormiddag +55 Fit & Fun in sporthal Temsica (in de gasthuisstraat in Temse). Een eerste groep start om 9 uur, een tweede om half elf (10 uur 30). Beide trainingen duren ongeveer een uur.


Als je hieronder je gegevens invult stuur ik je graag een uitnodiging voor jouw eerste sessie, maar je mag natuurlijk ook gewoon langskomen op woensdagvoormiddag.


 
 
 
 
 
 

IN 2 SPORTS


'Personal en small group training voor vrouwen die zich 365 dagen per jaar fantastisch willen voelen, en er ook zo willen uitzien'