MetaFit


MetaFit


Verbrand vet terwijl je slaapt


Dankzij High Intensity Interval Training - kortweg HIIT - word je zonder saaie oefeningen of urenlange cardiosessies gezonder, fitter én strakker.


HIIT verbetert je uithoudingsvermogen, verhoogt je metabolisme én houdt je spiermassa intact.


En HIIT kost weinig tijd, want een typische MetaFit workout - die trouwens elke keer anders is - duurt maar een half uurtje.


Om een lang verhaal kort te maken: MetaFit is de leukste, gezondste en kortste manier om vet te verbranden.


Dus wil je een paar kilootjes afvallen? Je buik of billen verstevigen? Je sportprestaties verbeteren?


Of houd je wel van een uitdaging, ben je uitgekeken op die andere groepslessen, of zoek je iets dat simpelweg efficiënter is dan Zumba?


Dan is MetaFit echt iets voor jou!


Vraag maar aan Esther...


 “Ik wist niet zeker of MetaFit wel iets voor mij zou zijn.

Zou ik wel kunnen volgen? Waren de oefeningen niet te moeilijk, het tempo niet te hoog?


Dat bleek al snel geen probleem te zijn. Alle oefeningen worden op voorhand uitgelegd, en ook tijdens de workout worden ze nog eens herhaald. Het tempo bepaal je volledig zelf: kan je een oefening minder goed, dan doe je er gewoon minder van. Bij de oefeningen die beter gaan kan je dan een tandje bijsteken.


Na een paar keer begin je de oefeningen al goed te kennen, en dat is fijn. Ook merkte ik dat de oefeningen steeds beter en vlotter gingen, en dat het aantal herhalingen dat ik in een bepaalde tijdspanne kon doen vermeerderde.


Je hebt een volledige workout en hoeft daarvoor niet je hele avond op te offeren. Voor en na kan er nog wat gepraat worden, wat het gezellig maakt. MetaFit is een aanrader voor alle vrouwen die op een vlotte en plezierige manier iets aan hun conditie willen doen!”EstherZiet dat er niet leuk uit?


Als je hieronder je gegevens invult mag je een keertje gratis komen MetaFitten.


 
 
 
 
 
 


IN 2 SPORTS


'Personal en small group training voor vrouwen die zich 365 dagen per jaar fantastisch willen voelen, en er ook zo willen uitzien'