+55 Fit & Fun


+55 Fit & Fun


Voel je lichamelijk én mentaal fitter.


Vijfenvijftigplussers die regelmatig bewegen en actief zijn kunnen een betere conditie hebben dan dertigers die nauwelijks bewegen, en precies daarom is er +55 Fit & Fun. 


Als je regelmatig meedoet voel je je lichamelijk én mentaal fitter, en omdat +55 Fit & Fun een groepsles is combineer je de lichamelijke voordelen met het vergroten of onderhouden van je sociale contacten.


De lessen zijn soms rustig en soms pittig, maar ze zijn sowieso voor iedereen haalbaar. Elke oefening kan aangepast worden aan jouw niveau, en hoewel ik je af en toe ga pushen moet er absoluut niets. 


Buiten de schoolvakanties is er elke woensdagvoormiddag +55 Fit & Fun in sporthal Temsica (in de gasthuisstraat in Temse). Een eerste groep start om 9 uur, een tweede om kwart na tien (10 uur 15).


Als je hieronder je naam en mailadres invult stuur ik je graag een uitnodiging voor je eerste sessie, maar je mag natuurlijk ook gewoon langskomen op woensdagvoormiddag.


 
 
 
 
 
 

“Al enkele jaren kijk ik elke week uit naar dat ene uurtje +55 Fit & Fun. Dankzij Marc bewegen we in de hoop zo lang mogelijk fit en jong te blijven." Bea"Iedereen volgt op eigen tempo, en wordt door Marc met deskundige hulp en raad bijgestaan. Deze workout vind ik een echte aanrader." LiefIN 2 SPORTS


'Personal en small group training voor vrouwen die zich 365 dagen per jaar fantastisch willen voelen, en er ook zo willen uitzien'